pin
pin
Reserveer HIER je
luxe High Tea

Elkerliek waardebon-actie

 

De gezondheid van kinderen begint bij het stimuleren van
beweging en gezonde voeding.
Spelenderwijs bewegen, dansen en onder de aandacht brengen van meer verantwoorde voeding zijn de dingen waar KidsPlaza alle aandacht voor heeft.

Maar KidsPlaza gaat verder…en bewijst onderscheidend te zijn door de unieke sponsoring van het Elkerliek ziekenhuis al vanaf 2016.

“Opgenomen worden in een ziekenhuis is nooit fijn. Maar als het dan toch moet zorgt het Elkerliek ziekenhuis voor een zo aangenaam mogelijk verblijf.
Wanneer je weer naar huis mag krijg je een verrassing: een waardebon om een hele dag te spelen bij KidsPlaza in Helmond..geheel gratis!”

Hiervoor stellen wij ook in 2018 weer 1500 vrijkaarten ter beschikking

Hoe werkt het?

Je hebt van het Elkerliek Ziekenhuis een waardebon gekregen met daarop vermeld je gegevens en een unieke code.
In deze rubriek kun je jouw waardebon verzegelen tot een gratis entreebewijs. Klik hiervoor op de onderstaande button.. vul je gegevens in.. en print het entreebewijs uit. (Of laat de barcode scannen op de telefoon)
Breng zowel de waardebon van het ziekenhuis als het gratis entreebewijs mee naar KidsPlaza, gratis toegang geldt alleen bij inlevering van beiden.

Veel succes en tot snel!

Share

Laatste Nieuws

HELMOND SPORT KIDSDAG @KIDSPLAZA Zaterdag 19 mei is het weer zover, de tweede editie van de Helmond Sport Kidsdag bij KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond! ——————————————————————– MAAK KANS OP GRATIS ENTREEKAARTEN MET DE FACEBOOKACTIE!👍 -LIKE & DEEL DIT BERICHT -TAG JE VRIENDJES/VRIENDINNETJES MET WIE JIJ SAMEN WIL GAAN -OOK GEKOCHTE TICKETS LOTEN MEE VOOR DEZE ACTIE (je […]

pin