pin
pin
Reserveer HIER je
luxe High Tea

Welkom bij KidsPlaza!KLIK HIER voor alle info over de Familie Paasbrunch! KLIK HIER voor de Februari-Maart verjaardagsactie!

KidsPlaza is het mooiste avontuur voor jong en oud!

In december 2015 werden de deuren geopend van Kidsplaza.🎈
Een waanzinnig Kinderspeelpaleis gelegen in Helmond | Noord-Brabant.
Avonturenkooi Welkom
Vulkaan Welkom

KidsPlaza garandeert voor ouders en verzorgers een héérlijk dagje uit, maar bovenal veel veilig en afwisselend speelplezier voor kids van 1 tot 13 jaar.
Kinderen beleven de spannendste avonturen in het allermooiste en nieuwste indoor-speelpark van Zuid-Nederland. Van klimmen, klauteren, jumpen, glijden, bouwen, gamen, dansen…tot rijden op een safaribaantje met elektrisch aangedreven terreinwagentjes.. het kan er allemaal!

Safari Welkom
Ballenbak Welkom

KidsPlaza Kinderspeelpaleis Helmond is hét adres voor alles onder één dak!

service-aan-tafel

Terwijl de kinderen zich prima vermaken kunnen de ouders heerlijk vertoeven op het Jungle binnenterras, in de Lounge of genieten van de zon op het sfeervolle buitenterras!
Met een zeer uitgebreide menukaart richten we ons op de wens van klein én groot…met eveneens aandacht voor ‘vers en gezond’.
Gratis wifi om rustig te kunnen werken, gratis poolbiljart, een overheerlijke High Tea om van te genieten..en sindskort met de allerbeste service. Want bij KidsPlaza geniet je van service & bediening aan tafel.
Kortom…heerlijk ontspannen!

High Tea Welkom
Patio Welkom
Ervaar de wildernis van palmen, bamboe en levensgrote kunstdieren..een ware belevenis voor jong en oud!
Kom naar Helmond en ervaar deze nieuwste speelsensatie, want…

“Spelen in de jungle was nog nooit zo dichtbij..!!”.

 

[ Voor een gedetailleerde plattegrond en foto’s klik hier ]


Bekijk onderstaande promofilm:

slang png

 

Share

Laatste Nieuws

  PAASBRUNCH BIJ KIDSPLAZA Gezellig met de hele familie en/of vrienden! Heerlijk genieten van een gezellige brunch én volop vermaak voor de kids in het meest avontuurlijke kinderspeelpaleis? … Dat kan op zondag 1 en maandag 2 April -van 10.30 tot 16.00- tijdens onze uitgebreide Paasbrunch! DEZE BESTAAT UIT *Mosterd-dille soep/tomaten-groentesoep Brood met kruidenboter *Diverse […]

pin