fbpx

Voor de volwassenen

€ 14,50 p.p.

Eventuele aanpassingen:

pin
pin
Reserveer HIER je
luxe High Tea

Elkerliek waardebon-actie

 

De gezondheid van kinderen begint bij het stimuleren van
beweging en gezonde voeding.
Spelenderwijs bewegen, dansen en onder de aandacht brengen van meer verantwoorde voeding zijn de dingen waar KidsPlaza alle aandacht voor heeft.

Maar KidsPlaza gaat verder…en bewijst onderscheidend te zijn door de unieke sponsoring van het Elkerliek ziekenhuis al vanaf 2016.

“Opgenomen worden in een ziekenhuis is nooit fijn. Maar als het dan toch moet zorgt het Elkerliek ziekenhuis voor een zo aangenaam mogelijk verblijf.
Wanneer je weer naar huis mag krijg je een verrassing: een waardebon om een hele dag te spelen bij KidsPlaza in Helmond..geheel gratis!”

Hiervoor stellen wij ook in 2019 weer 1500 vrijkaarten ter beschikking

Hoe werkt het?

Je hebt van het Elkerliek Ziekenhuis een waardebon gekregen met daarop vermeld je gegevens en een unieke code.
In deze rubriek kun je jouw waardebon verzegelen tot een gratis entreebewijs. Klik hiervoor op de onderstaande button.. vul je gegevens in.. en print het entreebewijs uit. (Of laat de barcode scannen op de telefoon)
Breng zowel de waardebon van het ziekenhuis als het gratis entreebewijs mee naar KidsPlaza, gratis toegang geldt alleen bij inlevering van beiden.

Veel succes en tot snel!

Share

Laatste Nieuws

Goed nieuws! Sinds 2 januari 2020 is de 3e KidsPlaza een feit 😉 Met veel plezier hebben wij een extra vestiging geopend in Weert. Het unieke aan KidsPlaza Weert is, is dat je zowel binnen als buiten kan spelen. Wil je ook een keertje komen spelen? Kom dan gezellig langs. Tot snel! Groetjes, Timboe 😉 […]

pin