fbpx

Voor de volwassenen

€ 14,50 p.p.

Eventuele aanpassingen:

pin
pin

menukaart

Food & Drinks

Met de nieuwe gevarieerde kaart richten we ons op de wens van klein én groot…met eveneens aandacht voor ‘vers en gezond’.
Kidsplaza is ook nog eens gespecialiseerd in het verzorgen van een heerlijke en gezellige High Tea. De Luxe High Tea voor volwassenen of zelfs een speciale High Tea voor kinderen we kunnen deze verzorgen voor elke gelegenheid!   Klik hier voor meer info over de High Tea.

Bekijk onderstaande onze nieuwe Menukaart en ontdek onder andere de nieuwe tapasgerechtjes en nog veel meer lekkere gerechten.

Opm. Op drukke dagen zoals weekenden of vakanties kan het voorkomen dat we een minder uitgebreide kaart zullen voeren om meer grip te houden op de wachttijden. In geval van twijfel of vragen hierover neem gerust contact op via 0492-724800.


 

Laatste Nieuws

  NIEUW BIJ KIDSPLAZA! 🤩 👉COMBI-KINDERFEESTJES INCL. BOWLEN & JUMPEN! Kidsplaza is hèt adres voor de allerleukste kinderfeestjes…en vanaf nu NOG leuker!😊 Wil jij je activiteit ook uitbreiden met Bowlen of Jumpen? 💪 Dat kan! Want vanaf nu kun je ook kiezen voor twee splinternieuwe arrangementen! 😍 LEUK, AFWISSELEND EN ONDERSCHEIDEND!👌 🔜 Ga snel naar www.kidsplaza-helmond.nl/arrangementen en reserveer snel! 👍 ➡️ We-Jump ➡️City Resort […]

pin