fbpx

Voor de volwassenen

€ 14,50 p.p.

Eventuele aanpassingen:

pin
pin
Reserveer HIER je
luxe High Tea

Het concept

“KidsPlaza is geen onderdeel van een ‘logge’ organisatie.. maar een weldoordacht, vernieuwend concept waarbij de focus ligt op de behoefte van kinderen én ouders/verzorgers.
Er is 6 jaar voorbereidend werk verricht wat geresulteerd heeft in een prachtig en luxe indoor-kinderspeelpaleis met een persoonlijk karakter.”


Uitzonderlijk afwerkingsniveau

Zo werd de oude fabriekshal ‘De Watermolen’ compleet gerenoveerd in een moderne sfeer, met oog voor detail, waarbij de oude kenmerken intact werden gelaten.
De aankleding van palmen, bamboe en levensgrote kunstdieren zorgen voor een indrukwekkende Jungle sfeer!

KidsPlaza kent meerdere functionele ruimten..allen voorzien van een luchtbehandelingssysteem.  Alles bedoelt om zoveel mogelijk te zorgen voor een prettig klimaat.
In de uiterst luxe Lounge Area kun je op comfortabele wijze heerlijk relaxen of werken, de glazen scheidingswand zorgt voor een fraai uitzicht op de speelhal.
Naast een groot binnenterras in de Jungle, is er een sfeervol buitenterras te midden van onze patio. Genieten van de zon, hapje/drankje.. het zijn de ingrediënten voor een heerlijk dagje ontspanning.

“Spelen en heerlijk vertoeven lopen het hele jaar gewoon door bij Kidsplaza!”

 

Aandacht voor de gezondheid van kinderen

“Het stimuleren van beweging en gezonde voeding is iets waar KidsPlaza alle aandacht voor heeft!”

Naast een Jungle van speeltoestellen voor eindeloos speelplezier, zijn er 3 verschillende zones met trampolines. Jumping is leuk, maakt vrolijk en is gezond! Ook is er een danspodium waar mascotte Timboe bijna dagelijks gezellig gaat dansen en swingen met alle aanwezige kids. Lichaamsbeweging door spelenderwijs te leren dansen. Voor kids fun to do…en door de amusementswaarde voor ouders/verzorgers great to see!

Onze horeca biedt naast het gebruikelijke concept van een indoor-kinderspeelpaleis ook de mogelijkheid om voor ‘vers en gezond’ te kiezen en is er aandacht voor allergenen en halal. Met een uitgebreide menukaart richten we ons op de wens van klein én groot. Denk hierbij aan vers gebakken/belegde broodjes, groente-en fruit smoothies maar ook maaltijden, schotels en allerlei smakelijke gerechten voor lunch & diner, High Tea, tapasgerechtjes etc.

Maar KidsPlaza gaat verder;
Sinds januari 2016 zijn we gestart met de sponsoring van de kinderafdeling van het Elkerliek Ziekenhuis.
Deze wel heel bijzondere overeenkomst, voor onbepaalde tijd, zorgt voor een warm gebaar voor wel 1700 kindjes per jaar.
Opgenomen worden in het ziekenhuis is nooit fijn. Maar naast de beste zorg van de verpleging is er een beloning als je kind weer naar huis mag namelijk; een waardebon om een hele dag te spelen bij KidsPlaza in Helmond.. geheel gratis!

 

Onderdeel van Leisure Center Helmond

Leisure Center Helmond is het groots opgezette vrijetijdscentrum aan de Scheepsboulevard in Helmond.
Dit nieuwe Leisure Center aan de rand van Suytkade richt zich vooral op actieve indoor-vrijetijdsbestedingen en biedt een diversiteit aan bijzondere activiteiten.
Naast allerlei soorten vermaak vind je hier ook een uitgebreid aanbod aan horecafaciliteiten. Parkeren is volledig gratis in de eigen ruime indoor-parkeergarage.

Zo beleef je de mooiste avonturen bij kinderspeelpaleis KidsPlaza, kun je naar hartenlust jumpen in het allerleukste Urban trampolinepark We-Jump en stap je sindskort in de ultieme VR beleving bij VR Arcade.
Leisure Center Helmond zal zich naast individuele bezoeken ook gaan richten op arrangementen, denk hierbij aan gecombineerde bezoeken voor kinderfeestjes, familiedagen of bedrijfsuitjes.

Kortom alles onder één dak voor jong én oud en voor elke gelegenheid!

 

 

 

Share

Laatste Nieuws

Goed nieuws! Sinds 2 januari 2020 is de 3e KidsPlaza een feit 😉 Met veel plezier hebben wij een extra vestiging geopend in Weert. Het unieke aan KidsPlaza Weert is, is dat je zowel binnen als buiten kan spelen. Wil je ook een keertje komen spelen? Kom dan gezellig langs. Tot snel! Groetjes, Timboe 😉 […]

pin