pin
pin
Reserveer HIER je
luxe High Tea

Het concept

“KidsPlaza is geen onderdeel van een ‘logge’ organisatie.. maar een weldoordacht, vernieuwend concept waarbij de focus ligt op de behoefte van kinderen én ouders/verzorgers.
Er is 6 jaar voorbereidend werk verricht wat geresulteerd heeft in een prachtig en luxe indoor-kinderspeelpaleis met een persoonlijk karakter.”


Uitzonderlijk afwerkingsniveau

Zo werd de oude fabriekshal ‘De Watermolen’ compleet gerenoveerd in een moderne sfeer, met oog voor detail, waarbij de oude kenmerken intact werden gelaten.
De aankleding van palmen, bamboe en levensgrote kunstdieren zorgen voor een indrukwekkende Jungle sfeer!

KidsPlaza kent meerdere functionele ruimten..allen voorzien van een luchtbehandelingssysteem.  Alles bedoelt om zoveel mogelijk te zorgen voor een prettig klimaat.
In de uiterst luxe Lounge Area kun je op comfortabele wijze heerlijk relaxen of werken, de glazen scheidingswand zorgt voor een fraai uitzicht op de speelhal.
Naast een groot binnenterras in de Jungle, is er een sfeervol buitenterras te midden van onze patio. Genieten van de zon, hapje/drankje.. het zijn de ingrediënten voor een heerlijk dagje ontspanning.

“Spelen en heerlijk vertoeven lopen het hele jaar gewoon door bij Kidsplaza!”

 

Aandacht voor de gezondheid van kinderen

“Het stimuleren van beweging en gezonde voeding is iets waar KidsPlaza alle aandacht voor heeft!”

Naast een Jungle van speeltoestellen voor eindeloos speelplezier, zijn er 3 verschillende zones met trampolines. Jumping is leuk, maakt vrolijk en is gezond! Ook is er een danspodium waar UnityEight gratis workshops verzorgd voor kids van alle leeftijden. Lichaamsbeweging door spelenderwijs te leren dansen. Voor kids fun to do…en door de amusementswaarde voor ouders/verzorgers great to see!

Onze horeca biedt naast het gebruikelijke concept van een indoor-kinderspeelpaleis ook de mogelijkheid om voor ‘vers en gezond’ te kiezen en is er aandacht voor allergenen en halal. Met een zeer uitgebreide menukaart richten we ons op de wens van klein én groot. Denk hierbij aan vers gebakken/belegde broodjes, vers fruit, groente-en fruit smoothies maar ook maaltijden, schotels en allerlei smakelijke gerechten voor lunch & diner, High Tea, tapasgerechtjes etc.

Maar KidsPlaza gaat verder;
Sinds januari 2016 zijn we gestart met de sponsoring van de kinderafdeling van het Elkerliek Ziekenhuis.
Deze wel heel bijzondere overeenkomst, voor onbepaalde tijd, zorgt voor een warm gebaar voor wel 1700 kindjes per jaar.
Opgenomen worden in het ziekenhuis is nooit fijn. Maar naast de beste zorgen van de verpleging is er een beloning als je kind weer naar huis mag namelijk; een waardebon om een hele dag te spelen bij KidsPlaza in Helmond.. geheel gratis!

 

Onderdeel van Leisure Center De Watermolen

Kidsplaza gaat deel uitmaken van ‘Leisure-Center De Watermolen’, een groots project (in wording) gericht op actieve indoor-vrijetijdsbestedingen.
Dit nieuwe Leisure-Center, aan de rand van Suytkade, gaat naast KidsPlaza een diversiteit aan andere bijzondere activiteiten bieden. Alles op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud.
De Watermolen zal zich naast individuele bezoeken ook gaan richten op arrangementen, denk hierbij aan gecombineerde bezoeken voor familiedagen, bedrijfsuitjes etc.
Gemeente Helmond heeft de intentie de kanaalzone verder te ontwikkelen tot een Leisure Boulevard. Een haventje en zelfs een strandje maken deel uit van deze plannen.

 

 

Share

Laatste Nieuws

RESERVEER TWEEDE KERSTDAG Met het gezinnetje, samen met vrienden en/of met de familie…de allerleukste Tweede Kerstdag beleef je bij KidsPlaza! 😍 ➡️Voor de kids is er volop vertier in de meest avontuurlijke Jungle én vieren we de 3e verjaardag van Timboe met een Surprise Party! 🎁🎉🎶 ➡️Geniet van lekkere hapjes & drankjes en diverse gerechten […]

pin