fbpx

Voor de volwassenen

€ 14,50 p.p.

Eventuele aanpassingen:

pin
pin
Reserveer HIER je
luxe High Tea

Peuterochtenden

Speciale tarieven
Op doordeweekse dagen, buiten de schoolvakanties,
hebben we de allerleukste peuterochtenden!
Bij binnenkomst vóór 11.00u geldt er een speciaal tarief
voor peuters (1 t/m 4 jr) van € 8,95 voor € 5,50.
Volwassenen en kinderen onder de 1 jaar hebben gratis toegang.

Naar hartenlust spelen en ontdekken
Tijdens deze dagen kunnen de kinderen gebruik maken van alle speelstructuren. Naast de Peuterzone kunnen ook de Trampoline area’s, Avonturenkooi, de Klimvulkaan en de Safari Ride in alle rust ontdekt worden. Maar sindskort is er meer….een Interactie Beweegvloer!

Ouders genieten en ontspannen
Terwijl de kinderen zich prima vermaken kunnen ouders/verzorgers heerlijk vertoeven en gebruik maken van onze uitgebreide horecafaciliteiten met Service & Bediening aan tafel.
Spreek gezellig af met vrienden/vriendinnen en geniet van alles wat KidsPlaza te bieden heeft!

 

⚠️De interactieve vloer biedt spannende spellen die worden geprojecteerd op onze (dans)vloer. Deze verandert daarmee in een leuke, interactieve ruimte. Deze interactieve vloer biedt de kinderen speelplezier op totaal vernieuwende wijze.
Meerdere spelers kunnen rennen, springen, draaien en dansen op deze interactieve vloer. Kinderen gebruiken hun handen en voeten om kleurrijke afbeeldingen te laten bewegen en/of om geluiden te maken. De spellen zijn zeer intuïtief en gemakkelijk te spelen, zodat iedereen er plezier aan beleeft! Voor kleine kinderen zeer educatief en voor de grotere kids lekker uitdagend!

Lees hier waarom het stimuleren van beweging bij (jonge) kinderen belangrijk is.

 

Share

Laatste Nieuws

Goed nieuws! Sinds 2 januari 2020 is de 3e KidsPlaza een feit 😉 Met veel plezier hebben wij een extra vestiging geopend in Weert. Het unieke aan KidsPlaza Weert is, is dat je zowel binnen als buiten kan spelen. Wil je ook een keertje komen spelen? Kom dan gezellig langs. Tot snel! Groetjes, Timboe 😉 […]

pin